Quatre equips competiran aquest cap de setmana per guanyar la Copa Catalunya masculina de bàsquet. El Pavelló Municipal de Salou (Tarragonès) serà l’escenari de les semifinals de dissabte entre FC Martinenc Bàsquet i Tenea CB Esparreguera, a les 18h, i entre CB Salou i SESE, a les 20h. Els guanyadors es veuran les cares diumenge, a les 18ha la gran final.

L’emoció del final de la Copa a Canal Terres de l’Ebre

Presentat per Xavi Ballesteros (Televisió de Badalona) i amb Sergi Amat (TAC 12) a peu de pista veurem un dels espectacles més rellevants de la temporada de bàsquet. A la primera semifinal, el Martinenc vol esgarrar la festa al gran favorit, l’Esparreguera, que vol rubricar amb la Copa una temporada perfecta. A la segona, l’amfitrió, el Salou, lluitarà contra el SESE.

El FC Martinenc Bàsquet va guanyar-se la classificació amb autoritat davant el Bàsquet Molins, imposant el seu joc de conjunt i els triples. El quadre d’Hugo González es presenta per guanyar la Final a Quatre amb un joc interior valent.

El Tenea CB Esparreguera, dirigit per Òscar Navarro, ve de sumar 28 victòries consecutives a la temporada i vol eixamplar la fita d’imbatibilitat històrica a la Copa tenint com a principals armes les transicions ofensives i el domini sota el cèrcol.

El SESE també ve d’un emocionant enfrontament amb el Zamar 2000 Ploms Salle Reus en què els deixebles de Carlos Espona van ser imbatibles al pavelló de Virrei Amat, i on l’afició i el bon joc dels barcelonins van ser fonamental en la classificació per a la final.

El CB Salou, equip amfitrió de la competició, va suar per classificar-se per a la final, però ho va fer gràcies a un triple en l’últim minut. El triomf dels jugadors entrenats per Jesús Muñiz a la pista del Sant Cugat va ser decisiu per certificar el pas.