El jutjat d’instrucció número 2 de Tortosa ha decretat el sobreseïment provisional de la causa oberta contra l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa. L’investigava per un presumpte delicte de propaganda electoral durant la campanya del 21-D. La Junta Electoral l’acusava de no haver retirat uns llaços grocs de la via pública tal com havia exigit a tots els alcaldes dies abans.

El jutjat no troba delicte al comprovar que no hi ha suficients motius per acusar a l’alcalde en la condició d’autor, còmplice o encobridor d’aquestes accions que haurien tingut lloc el 17 de desembre. L’alcalde va argumentar que els terrenys on s’havien fet eren propietat d’Adif.

Candidat al 2019

La noticia arriba quan Francesc Arasa ha confirmat la seva intenció de tornar a presentar-se a les eleccions municipals com a cap de llista del Pdecat. Ara farà falta que el partit convoqui les primàries, on de moment no consta cap altra candidatura. Arasa és alcalde des de 2011 quan va rellevar en el càrrec a Francesc Sancho.

Periodista.