El Flix assoleix l’ascens a tercera catalana. Els de la Ribera d’Ebre necessitaven guanyar a l’Amposta B i així ho han fet. Amb un gol de Nico al minut 78 els flixancos s’han convertit en equip de tercera.  Un partit amb les emocions a flor de pell tan al camp, com a les grades que es van omplir d’aficionats per gaudir d’aquesta fita.

Era un partit d’alta intensitat i amb tot per decidir, ja que l’Amposta tenia prou amb l’empat per pujar. Tot i el què estava en joc, els més de 600 espectadors van poder gaudir d’un partit i correcte i sense incidències al terreny de joc. A la primera meitat el Flix va tindre el control, mentre que a la represa l’Amposta va dominar i el partit va estar incert. No obstant, quan pitjor ho passava el Flix, el gol de Nico va valdre el triomf. El Flix ha quallat una temporada quasi perfecta en la qual ha sumat 21 victòries i set derrotes.

Era la última jornada al grup vintè de quarta catalana i juntament als de la Ribera d’Ebre, els acompanyarà a tercera catalana l’any vinent el filial de la Rapitenca, mentre tindrà que esperar les compensacions l’Amposta B que s’ha tornat a quedar a les portes de l’ascens.

Una cita a la qual no va faltar Canal Terres de l’Ebre que va oferir el partit en diferit diumenge a dos quarts d’onze de la nit.

Crònica:

Celebracions:

About the Author:

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez