Manel Masià encapçalarà la candidatura del PDeCAT a les pròximes eleccions Municipals. Així ho van decidir els militants en el procés de primàries que en aquesta ocasió, estan celebrant a totes les poblacions. Masià però, es decanta per una llista més oberta, i propera a la fórmula utilitzada per Carles Puigdemont amb JuntsxCatalunya. Segons Masià, volem agafar la gent que estava vinculada a Convergència, la gent que creu en el PDeCAT i la gent que es va apropar a naltros arran de les eleccions del 21D i entre tots, agafar la dinàmica d’obrir el partit com va fer JuntsxCat”.
Segons Masià, “estem en un moment de país que s’han d’aportar noves idees al partit per a fer-lo fort. El nom de la llista serà el de menys. Arran del 21D s’ha vist que era una bona proposta i a la vegada integradora”.
Respecte a la vinculació que pugui tenir la llista amb la gent que ocupa ara el grup municipal, el nou candidat del PDeCAT va avançar que, “només continuaran dos o tres dels regidors actuals. No crec que en continuï cap més. Hem fet autocrítica i hi ha errors del passat que és veritat que ja no podem fer-hi res, però que no es poden repetir. La llista serà renovada, potent i enganxarà als ampostins. No podem presentar-nos amb el mateix discurs que ens va fer perdre”.