El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Francesc Miró, ha estat elegit per l’agrupació Socialista d’Amposta candidat a l’alcaldia de la ciutat per a les properes eleccions municipals del 2019. Miró ha obtingut el suport unànime de tots els afiliats socialistes que han assistit a l’assemblea de l’agrupació.

En la primera intervenció com a candidat a l’alcaldia d’Amposta ha convidat a la militància socialista “a acumular forces per aconseguir que el canvi real arribi amb força a l’Ajuntament d’Amposta d’aquí a un any”. “Cada cop és més evident per a tothom que el canvi que ens va prometre l’actual alcalde és més aviat un recanvi de l’anterior,  amb les mateixes males costums i maneres de fer”, diu Miró.

“Des del nostre grup municipal hem aconseguit ajuts per als emprenedors, perquè la petita i mitjana empresa són imprescindibles per a l’economia local. Però volem anar més enllà, per això necessitem un pla estratègic per tal de crear un entorn favorable que propiciï una industria potent a la nostra ciutat.  No ens hem de conformar amb el petit teixit empresarial existent, hem de fer créixer l’economia local portant empreses de fora per tal de crear llocs de treball estables per encarar el futur amb garanties”, ha emfatitzat l’actual portaveu socialista, que considera que s’ha d’apostar també per un canvi de model energètic i per millorar l’accessibilitat a la capital del Montsià.

I per rebaixar l’IBI. “Els ampostins i ampostines paguem diàriament més de 30.000 euros en impostos municipals, tot un rècord que no ens mereixem. Per això defensem una rebaixa de l’IBI- la contribució de com a mínim un 25% perquè es pot fer si hi ha la voluntat política de fer-ho, i nosaltres la tenim”, afegeix Miró.

“Som l’esquerra útil al servei dels interessos de tots els ciutadans d’Amposta pensin el que pensin i, no com Adam Tomàs que només veu en l’alcaldia una oportunitat per ampliar la base  independentista a Amposta”, conclou.

Autor:

Periodista.