Els Mossos d’Esquadra van denunciar el passat 19 de març un home que es trobava extraient marisc de manera Il·legal a la zona de la platja de Cap Roig, a la localitat de l’Ampolla.

Gràcies a la col·laboració del Cos de Vigilants Municipals de l’Ampolla, els agents van poder interceptar l’infractor al qual li van intervenir 2,5 kilograms de caixetes de mar, un mol·lusc també anomenat “peu de cabrit”, així com diversos estris utilitzats per la seva extracció.

L’home va ser denunciat administrativament per manca de llicencia de mariscador professional, els estris van ser intervinguts, i el marisc va ser retornat al mar. La denúncia ha estat tramesa al Departament d’Agricultura, Alimentació, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, per tal que sigui instruït el corresponent expedient sancionador.

Els Mossos d’Esquadra recorden que per efectuar aquesta activitat, entre altres requisits, es necessari disposar de la corresponent autorització administrativa o llicència de mariscador professional.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez