L’Estació Nàutica i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de la Ràpita posen en marxa la campanya ‘Temporada Alta’, destinada a captar turistes a la població entre els mesos d’octubre i juny a partir d’una programació amb una vintena d’activitats gastronòmiques, nàutiques, ambientals i culturals tots els caps de setmana de l’any, acompanyada d’una oferta de paquets turístics amb preus “especials”.

La idea, segons argumenten, és difondre i promoure la població com un nucli amb unes condicions especials per poder practicar esports nàutics al llarg de tot l’any, més enllà dels mesos d’estiu, gràcies a les particulars condicions de la badia dels Alfacs i el seu microclima. A això, expliquen des de l’Estació Nàutica, s’hi afegeix la disponibilitat de nous mitjans i tecnologia que faciliten la pràctica de les habituals i noves modalitats amb millors garanties de seguretat i major comoditat durant totes les estacions de l’any. A banda de les excursions per la badia, el delta o l’interior, volen donar a conèixer l’ampli ventall d’activitats que ofereix la mar i que ja són accessibles a tothom. Des de la vela lleugera, al paddlesurf, passant pel caiac o el kite surf.

L’impuls al turisme de nàutica, estratègic per la Ràpita, passa també per noves infraestructures que ja s’estan treballant. Com una base nàutica del Trabucador per acollir la pràctica del kitesurf i consolidar-se com un referent europeu.

Periodista.