La campanya Free Junqueras que impulsa el cercle més pròxim al president d’Esquerra Republicana arriba aquest dissabte a la plaça de l’Arenal de Miravet amb un concert que pretén reunir al més representatiu de l’escena musical de les Terres de l’Ebre. Hi participaran artistes com Eric Vinaixa, Joan Rovira, Silvia Ampolla, Guardet lo Cantador i grups com Solk, Mascarats i el DJ Jordi Caballé.

L’entrada serà gratuïta però tot allò que es recapti es destinarà a l’Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat formada per les quinze famílies dels membres del Govern cessat en aplicació del 155, amés de les famílies de Jordi Sánchez i Jordi Cuxiart. Amb el seu estil, l’alcalde de Miravet, Toni Borrell, que es amic de Junqueras des de fa vint anys, ha convidat a la gent a no perdre’s la cita.

Periodista.