Doble derrota dels representants ebrencs a la lliga catalana sènior femenina. El Handbol Club Perelló va cedir per la mínima (18-19) davant el segon classificat la Cooperativa Sant Boi que té a tocar les fases de promoció d’ascens. Per la seua part l’Ascó va caure a casa davant el filial de la Roca (29-31) i torna a caure a posicions de descens directe.

Derrota ajustada la que va cedir per 18 a 19 l’Handbol Club Perelló davant una Cooperativa Sant Boi que cercava la possibilitat d’assegurar-se les fases de promoció d’ascens.

El partit va ser trepidant i amb alternatives de dos gols amunt al marcador a favor de tots dos conjunts, que van imposar el seu joc defensiu.

A trenta segons del final, amb empat a divuit al marcador, va tindre pilota el Perelló per posar-se per davant, però aturava la portera el llançament i donava peu a un ràpid contracop que acabava amb el gol de la sentència visitant.
D’aquesta manera li fan falta tan sols dos punts per assegurar-se la presència a les fases de promoció d’ascens a les de Sant Boi, mentre que les perellonenques són l’equip revelació de la categoria en l’any del debut.

D’altra banda se li compliquen més les coses a l’Handbol Ascó que caia a casa 29 a 31 davant el filial de la Roca, en un partit amb arbitratge polèmic.

Les asconenques van acabar molt molestes per les decisions arbitrals en els darrers compassos del partit, quan buscaven l’empat a trenta. Un contracop visitant, va acabar amb les aspiracions de les de la Ribera d’Ebre, que ara queden en situació molt compromesa dins les quatre places de descens.

Jornada crucial la que afrontava el conjunt riberenc en la propera jornada en la visita a la pista del Sant Esteve Sesrovires, últim que ja ha perdut la categoria, mentre els rivals directes les Franqueses visita la pista de la Cooperativa Sant Boi i l’Esportiu Castelldefels es desplaça a Palautordera.

La classificació:

És líder i campió de lliga el Vilamajor amb 46 punts, que s’ha assegurat la presència a fases ja fa dos setmanes. Unes fases a les que vol acompanyar la Cooperativa Sant Boi, segon al que li fan falta tan sols dos punts per aconseguir-ho. El Handbol Club Perelló, cau dos places i és ara sisè emparellat a 28 punts amb el Granollers Atlètic i la Roca B. Per baix l’Esportiu Castelldefels i les Franqueses marquen la zona de permanència. L’Ascó es quart per la cua en llocs de descens directe amb 20 punts, mentre tanquen la taula el Vilanova del Camí, el Sant Joan Despí B i el Sant Esteve Sesrovires, ja descendits.