Una autèntica final per a la salvació la que afrontarà el Cantaires Tortosa en la visita a la pista del Barberà Team. Els tortosins intentaran allargar la bona dinàmica de les últimes jornades, on tot i no haver guanyat, s’ha notat la milloria en el seu joc. A la primera volta, victòria de casi trenta punts de diferència favorable als roig-i-blancs.

Partit a cara o creu per al Cantaires Tortosa. Afronten el desplaçament a la pista del Barberà Team, rival directe que resta emparellat a punts amb els tortosins, com una autèntica final.

La intensitat del treball de la setmana s’ha centrat en treballar el joc interior, que ha portat els majors mal de caps als tortosins en les darreres jornades.

El conjunt roig-i-blanc per aquest partit compatarà amb el debut de Manu González que arriba per cobrir la baixa de Carlos Marrero i ocupa la posició d’aler.

És important sumar la victòria perquè és un rival directe, abans de rebre al quart classificat Sant Josep la setmana vinent al pavelló de Ferreries. Tot i això, el tècnic roig-i-blanc li trau transcendència al partit.

Xiularan el partit al pavelló de Can Serra els àrbitres Ricardo Jerez i Lucas Rodríguez.

Els horaris:

Quatre partits s’avancen a dissabte, obrint la jornada el Roser-Mataró a partir de les sis de la tarda. El líder Vive el Masnou juga mitja hora després a la pista del Collblanc. Diumenge es juguen els altres tres partits de la jornada, on destaca el Barberà Team-Cantaires Tortosa a partir de les sis. Tanca la jornada el Quart-Sant Adrià, a partir de les set.