Pallarés va ser destituït juntament amb els altres 7 delegats territorials i altres alts càrrecs que depenien del departament de vicepresidència. Està convençut que s’acabarà demostrant que aquests cessaments surten de les competències de l’article 155, el qual ha titllat “d’abús de poder” de l’Estat. 

Des de finals de l’any passat també va deixar de ser alcalde d’Arnes després de 22 anys. Quan es van convocar les eleccions, es va posar a disposició del seu partit. El qual, segons ell, ha fet sacrificis personals per formar Junts per Catalunya.

El delegat cessat va explicar a l’entrevista de Canal Terres de l’Ebre té un projecte en l’empresa privada entre mans però que en el dia a dia es continua dedicant al camp, la seva passió. Dimarts, com cop que neva, va treure el seu tractor per netejar els carrers del seu poble.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SGoOeJN_UiQ&feature=youtu.be

 

 

 

Periodista.