Aprovats els pressupostos de l’any 2018 al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. La proposta tira endavant gràcies als vots a favor de l’equip de govern i una única abstenció de la regidora del PSC. El pressupost s’incrementa un 8,6% respecte al de l’any 2017. Uns diners que seran invertits en polítiques socials com la posada en marxa  d’un nou servei per a famílies amb risc d’exclusió social o l’aplicació del Pla d’Igualtat.

Explica aquest pla la presidenta del Consell Comarcal Gemma Carim: “En els estudis que realitzem en el Pla d’Igualtat es proposen alguns temes que podien passar desapercebuts, en aquest cas ha estat un col·lectiu de dones majors de 80 anys que necessiten ajuda, i en les que haurem de parar especial atenció”.

Un 50% de les despeses del consell aniran destinades al servei a les persones. Així doncs es destina la meitat del pressupost en donar cobertura a necessitats socials i serveis públics bàsics com el programa de Garantia Juvenil o  el Servei d’Atenció i Informació a les Dones. Una cinquena part dels recursos seran en suport als municipis, mentre que es destinaran 800.000 euros en plans de diversificació econòmica com la iniciativa recent de la creació d’un nou oli gurmet a la Ribera d’Ebre.

https://youtu.be/vJH5R8SAu7whttps://youtu.be/vJH5R8SAu7w