L’artista va ser compositor i director musical, però també va exercir altres disciplines artístiques com la fotografia i el cinema, la literatura i l’escultura. Entre el seu palmarès destaca el premi Nacional de Música de Ministeri de Cultura en la modalitat de composició, els premis Nacionals de Composició i teatre de Catalunya i el premi Ciutat de Barcelona a la Projecció Internacional. Santos també havia rebut la Creu de Sant Jordi i el Miquelet d’Honor de la Societat Coral El Micalet de València.

El comunicat acaba amb unes paraules en record a Santos i de suport als seus familiars, “volem donar el més sentit condol a tots els familiars i amics de Carles Santos i expressar, en nom de tots els vinarossencs i vinarossenques, el nostre reconeixement a la trajectòria i personalitat d’aquesta figura irrepetible”.

Fanfàrria – Carles Santos + Cobla per la Independència @ Concert per la llibertat, 29.06.2013

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZU-srzwCM6U