El relleu es va fer a la pista d’estiu, l’antic assecador de pauma del poble, escenari de festes, de la fira del Rovelló i dels principals esdeveniments socials del poble. Desenes de reguerencs i reguerenques van omplir el recinte per escoltar Vidal i poder-s’hi acomiadar personalment. La fins ara alcaldessa va dedicar una part important del seu parlament a enumerar les actuacions realitzades al poble durant els últims deu anys, va tenir un sentit record per als companys regidores i regidors amb qui va compartir govern durant els anys que va ser regidora de Seguretat, particularment amb l’alcalde, així com als treballadors municipals i demés persones amb qui ha compartit trajectòria en aquests dos mandats i mig que ha estat al capdavant de l’alcaldia d’Els Reguers.

De la nova alcaldessa, Vidal en va destacar “la seva capacitat, preparació i compromís”. Rehues, al seu torn, es va comprometre a continuar impulsant i dinamitzant el poble, amb projectes de millora i manteniment de carrers i camins, així com l’execució de l’actuació prevista en els pressupostos participatius. Finalment, l’alcalde de Tortosa va tenir paraules d’agraïment cap a Vidal. “Quan vaig començar a l’alcaldia, tenia clar que no podíem construir un projecte per a Tortosa sense tenir un projecte per als pobles. I aquí, avui, vull destacar la professionalitat i la qualitat humana que ha demostrat Esther Vidal en aquest projecte durant tot aquest temps.” A la nova alcaldessa, Bel li va garantir “tot el suport del consell de poble, de l’alcalde i del govern municipal per continuar tirant endavant Els Reguers”.

El relleu es va produir en presència de veïns i veïnes i d’una nodrida representació d’autoritats, encapçalades per l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, la diputada al Parlament, Meritxell Roigé, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, directors de serveis territorials de la Generalitat a l’Ebre, alcaldes dels pobles del municipi, i regidors de l’actual i anteriors governs de l’Ajuntament de Tortosa, entre d’altres.

 

https://youtu.be/Fc7LuOFeDkM

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez