Jeroni Castells, el xef i propietari del restaurant Les Moles, va voler rememora els plats que han fet en els darrers dotze anys. Després del sopar, el Grup jarabe de palo va tocar als jardins del restaurant. “ Vam començar sense saber res d’este ofici ens hem anat obrint pas amb molt de treball i fa quatre anys vam aconseguir una estrella michelin i estem molt contents del què hem anat fent i del què esperem”. Explica el xef i propietari de Les Moles, Jeroni Castells.
En general els plats van encantar als assistents. “Boníssim i l’aperitiu fantàstic” diu una clienta, Teresa. “Està molt bé, jo ja havia estat i sempre m’ha agradat, és una cuina que normalment no fas, no tastes i bé, molt innovadora” explica una altra clienta, Olimpia.
Pel grup de Jarabe de Palo, tocar en un espai tant íntim va ser tota una experiència. “canvia la manera, canvia la interpretació, estem molt més a prop de la gent i el públic està en una altra tessitura”, explica el vocalista, guitarrista i compositor del grup jarabe de palo, Pau Donés.