Després de dos anys d’obres, Ferrari Land ha obert aquest dijous les seves portes a unes 1.500 persones entre mitjans de comunicació -uns 250 d’arreu del món- i convidats, abans de l’obertura oficial que tindrà lloc demà. El fill del fundador de la mítica marca italiana, Pietro Ferrari, ha estat el protagonista de l’acte inaugural, que ha arrencat amb el tradicional tall de cinta i amb una simbòlica encesa de motors del parc.
 
S’espera que l’obertura de Ferrari Land permeti passar de quatre a cinc milions de visitants anuals al complex de Vila-seca i Salou (Tarragonès) i convertir-lo en una destinació familiar “líder al món”. L’objectiu és que el parc ajudi a reforçar els mercats italià, alemany, belga, holandès i dels països nòrdics.

Amb Ferrari Land, PortAventura es pretén convertir en un gran “referent internacional” del sector, segons ha subratllat el seu president, Arturo Mas-Sardá. De fet, el complex turístic i d’oci català es convertirà en el primer de tot Europa que disposa de tres parcs temàtics -el parc d’atraccions, l’aquàtic i Ferrari Land-, a més de cinc hotels, un centre de convencions, un camp de golf i un ‘beach club’, segons ha detallat el seu director general, Fernando Aldecoa. Ferrari Land és l’únic parc temàtic de l’escuderia italiana a Europa i el segon al món.

[Crònica TAC 12]

https://www.youtube.com/watch?v=DqiDr4uFA2c

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez