Centenars de persones es van aplegar en aquest espai de La Ràpita per tastar el Vermouth o rapitenc, com alguns el coneixen, acompanyat d’una tapa. Els visitants també van gaudir d’altres activitats paral·leles com el taller infantil de la mà d’Arnau Bel, participant del programa Master Chef junior.
Rosa Anglès, regidora de turisme i Comerç, va apuntar que ,és enllà de donar a conèixer el vermouth rapitenc coma producte, aquesta Diada també pretén “aprofitar ara que és temporada baixa a desestacionalitzar una mica la demanda i ajudar tots els sectors”
Sol, amb sifó, en taronja o amb olives. Dissabte i diumenge són sinònim de vermut. I el rapitenc encara ha sigut més protagonista aquest cap de setmana a La Ràpita. El temps va respectar la segona diada del Vermouth Rapitenc i el pavelló es va tornar a omplir dissabte a l’hora de l’aperitiu.
https://www.youtube.com/watch?v=n8Mx918YWcc
Com t’agrada el Vermouth?
Quines són les preferències a l’hora de fer el vermut? Ho hem preguntat a la Diada del Vermut Rapitenc i la resposta ha sigut pràcticament unànime.