Fins al 9 d’abril, 18 restauradors de la Terra Alta serviran en els seus establiments els millors plats elaborats amb productes de la terra i amb el corder com a protagonista. Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta seran els encarregats de maridar uns menús que oscil·laran entre el 20 i els 40 euros i on no faltaran plats tan característics com l’espatlla de corder al forn o les costelles de corder a la brasa.
Les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta es van començar a celebrar l’any 2009, i des de llavors s’han convertit en una cita ineludible que creix any rere any. El corder de la Terra Alta és el protagonista gastronòmic d’aquestes jornades, on es combina la cuina tradicional amb la innovació culinària dels xefs que hi participen, tot acompanyant les seves creacions amb els productes estrella de la comarca com són els vins i els olis de la Terra Alta.
Les jornades es van presentar aquest dimecres al Restaurant Càmping Port Massaluca, un dels restaurants que hi col·laboren en les jornades, en un acte presidit el president del Consell Comarcal, Carles Luz, i que va comptar amb l’assistència de diversos representants de les entitats organitzadores de les jornades.
Una de les tapes de corder que se serviran durant les VIII Jornades de Corder
https://www.youtube.com/watch?v=uND4DKEq0Rw