Tot i la derrota, l’entrenador dels rapitencs, GermanInglés, es va mostrar satisfets “Em trec el barret per l’esforç dels jugadors. Han entés perfectament el que havíem treballat esta setmana i marxem fotuts. Crec que com a mínim un empat seria el just”. D’altra banda, Pere Belmonte, entrenador del Santboià, “era un rival difícil, venia reforçat pel que ha passat aquesta setmana (la resolució favorable del comitè), però finalment tenim els tres punts nosaltres”
La derrota despenja als rapitencs de les opcions de lluitar per la promoció.
Classificació

Després d’aquesta jornada s’han produït un canvi de líder al grup 2 de primera catalana. El Santboià ha superat al Balaguer i encapçala la taula amb 41 punts, seguits dels de la capital de la Noguera amb 40. El San Cristobal és tercer amb 38. El Vista Alegre amb 33 punts i el Sant Ildefons amb 32, han superat a la Rapitenca a la classificació que és ara vuitè amb 31 punts. Les places de descens directe són per a Suburense, i el Rubí i el Morell que pràcticament estan sentenciats a perdre la categoria.

https://www.youtube.com/watch?v=CqSVEjWdqjk

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez