La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha inaugurat aquest dilluns al matí l’equipament acompanyada de l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, així com d’altres autoritats locals i territorials. L’obra, finançada al 50% per la Generalitat i el consistori, ha costat 237.700 euros.

Tant Ruiz com Caparrós han destacat la col·laboració entre administracions per posar en marxa equipaments com aquest. Situat en un edifici aïllat al pati interior del recinte escolar format per una planta, equipat amb cuina i un centenar de places de menjador, donarà servei a als 41 docents els 663 alumnes matriculats al centre.

La seva entrada en servei de forma efectiva, prevista d’aquí uns dies, suposarà el trasllat des de les actuals dependències, una sala polivalent. Aprofitant la inauguració del nou espai, les autoritats han aprofitat l’ocasió per visitar el centre, que just enguany compleix 85 anys de funcionament després de la seva posada en marxa el gener de l’any 1932 sota la denominació d’Escoles de la República.

https://www.youtube.com/watch?v=KZsZa0T3Ptw

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez