Aquest conveni de col·laboració permetrà impulsar a nivell autonòmic els productes turístics i la ruta de les oliveres mil·lenàries, un treball que ja realitza la Mancomunitat de la Taula del Sénia des de fa anys. En aquest sentit, el secretari d’empresa i competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joan Aregio, ha apuntat que “ara de què es tracta és agafar aquests productes i i sumar-los. És evident que estem aprofitant una feina nascuda de baix a dalt”. El president de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, RhamsésRipollés, ha destacat la importància d’aquest treball conjunt perquè “patim moltes vegades aquestes fronteres administratives i no hauria de ser així i sobretot en turisme és molt important que existeixi una col·laboració per a què les nostres destinacions turístiques i productes siguen més potents”

Durant la Jornada de Turisme, organitzada per la Taula del Sénia, aquest divendres a la Ràpita, les empreses assistents han compartit punts de vista i propostes, sempre centrades en el turisme sostenible. Un altre dels eixos d’aquesta col·laboració és el treball conjunt entre el sector privat i públic. La gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Teresa Adell, posava de relleu aquest treball tot destacant que “la col·laboració publico-privada és essencial per desenvolupar un producte turístic”.

https://www.youtube.com/watch?v=f3HWtfwOQ0c

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez