Les altres tapes guanyadores, per les diferents rutes, han estat ‘Niu de l’Horta del Pimpí’ del Restaurant La Torreta de Remolins del Casc Antic, ‘La Mar Salada’ del Bar Restaurant Cristal del Centre, ‘El Secret de Tanins’ de Tanins Vinoteca del barri de Ferreries i “Melós de vedella amb salsa Teriyaki i cruixent de tomàquet” del Restaurant Lo Safareig del barri del Temple.
La tapa més votada mitjançant l’APP de la Campanya ha estat “Postre Ebrenc” de Georgina la Xertolina. D’aktra banda, la menció especial del GRUP DAMM, amb “La millor tapa marinada amb cervesa DAMM” al “Mini Caneló Mar i Muntanya” del Bar Manolitos del Centre.
Durant l’acte d’entrega de premis, el President de la Cambra del Comerç de Tortosa, Josep Maria Chavarria, va agrair als establiments participants per la seua professionalitat i complicitat en aquesta nova edició amb les 71.326 tapes servides. Una xifra que, segons Chavarria, posiciona ATortosaDTapes com una de les principals Rutes de Tapes de Catalunya.
Emili Lehman, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tortosa va destacar la consolidació d’aquesta iniciativa organitzada per la Cambra de Comerç i que “és un dels elements dinamitzadors que fa gran la ciutat de Tortosa”. A més, va afegir l’interès que té l’activitat per part del sector que cada cop es veu més reforçada amb més establiments participants.