Després que els emprenedors expliquessin en què consisteix cada projecte, com els hi va sorgir la idea, i els secrets de l’èxit dels seus productes, els assistents van poder degustar la ginebra, el sake i les herbes ecològiques, així com tastets dolços i salats elaborats pels restauradors Sílvia i Sergio Márquez amb els productes presentats.
Des de la regidoria de Comerç, Mercats i Serveis, es va concedir el reconeixement de la Setmana del Comerç, que es ve atorgant des de la primera edició, als tres projectes per “la seva creativitat, la iniciativa i la promoció que suposa per a l’Ampolla projectes d’aquesta envergadura”, segons la regidora del consistori ampollero Geno Cabrera.
L’entrega dels guardons va anar a càrrec del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José María Chavarria; de la presidenta de l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla (ADELA); Juani Piñana; i de l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa.