El programa s’emetrà en directe des d’aquestes salines marines, úniques a Catalunya. El magazín mostrarà el paisatge de l’entorn i els diferents tipus de sal que s’hi produeixen des de les 16h i fins a les 18h a Canal Terres de l’Ebre i al dial 159 de Movistar+. Així, els periodistes Carles Ferrando i Pere Puig parlaran de la riquesa natural d’aquesta zona amb Imma Juan, responsable de l’àrea d’ús públic del parc natural del Delta. I veurem els diferents tipus de sal que s’extreuen de les salines amb Infosa, l’empresa que les explota.
En l’apartat gastronòmic coneixerem una espècie invasora que s’ha convertit en producte gastronòmic estrella, el cranc blau. A més, practicarem ioga en un paratge natural tan especial com aquest i ho farem amb Rosa Rochet, experta en naad ioga. I no hi faltarà la música, amb l’actuació en directe del grup ebrenc Equus.
I del delta de l’Ebre viatjarem a Girona. El programa connectarà amb TV Girona per saber com van les Fires de Sant Narcís.