No va ser fàcil. La Rapitenca va haver de patir. El Jesús i Maria, amb qui debutava Chema a la banqueta, com ajudant de José Mari, va vendre cara la derrota. Els rapitencs van entrar millor al partit i van gaudir d’una ocasió. Però, amb els minuts, el Jesús i Maria va anar guanyant metres i el partit fou trampa per a la Rapitenca que no sabia com sortir-se’n. El Jesús i Maria va avisar dues vegades i a la tercera, una acció de Ferreres va valdre el primer gol, l’1-0. Pentinada amb el cap de Ferreres, assistència extraordinària del jove Jordi i Jesús Ferreres que no va perdonar. El gol va esperonar als locals que, tot i la nova situació amb les 9 baixes donades pels nous plantejaments de l’entitat, i amb diversos jugadors del filial a l’equip, van estar ben posats. Tot va canviar, però, quan faltaven cinc minuts pel final de la primera meitat quan la Rapitenca, en possible fora de joc segons els locals, empatava. A la represa, aviat, el partit es va trencar. La Rapitenca va marcar l’1-2. El gol fou protestat pels locals i fins i tot Raul, porter del Jesús i Maria, va anar a la banqueta visitant a transmetre les seves queixes. En la jugada prèvia al gol, Pachu, de la Rapitenca, va topar al pal i va quedar a terra. Els seus companys van seguir i al final va arribar el gol quan els locals havien estat passius. L’1-2 i la lesió de Ferreres, referent local, van minvar molt a un Jesús i Maria que va haver de fer més canvis com el de Raül i el de Sergi Curto. La Rapitenca ja va jugar amb comoditat i amb una centrada d’Àlex Forès va posar-se amb l’1-3 que sentenciava. La pilota fou desviada per un defensa local. El jove Jack Cid, que quan apareix sempre aporta molt, va aprofitar l’ocasió i amb un toc subtil va marcar l’1-4. Arran d’una falta, el local Adrià establia el 2-4 en temps afegit. La Rapitenca creix amb aquesta victòria.

https://www.youtube.com/watch?v=pQp1wTID5BA

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez