Fa un mes, ADIF i Renfe van posar en marxa una modificació provisional dels horaris de l’R16 fins a la finalització d’obres de millora de la infraestructura. Aquests canvis han augmentat el temps de trajecte en una mitjana de 8 minuts, una demora que va motivar les queixes dels usuaris. El canvis de la devolució Express en cas de retard volen compensar les molèsties que els nous horaris puguin ocasionar als viatgers. D’altra banda, a partir d’aquest dimarts, 6 de setembre, la línia R16 incorporarà un últim tren que sortirà des de Tortosa a les 20.57 i arribarà a l’Estació de França gairebé a mitjanit. A partir del proper 1 de novembre, a més, vuit trens Euromed (quatre per sentit) faran parada a l’estació de l’Aldea i connectaran amb Tortosa amb un servei llançadora amb autobús.

https://www.youtube.com/watch?v=NPRM9YfmyDY&feature=youtu.be

Autor: