Ha estat un partit intrascendent entre un equip que s’ha desconnectat de la competició una vegada va perdre opcions d’ascens, el Jesús i Maria, i un altre, el Torredembarra, que ja fa setmanes que ha baixat. Els locals han gaudit de les primeres aproximacions però ha estat el rival qui ha fet el 0-1 amb un tret creuat des de fora de l’àrea d’Àlex. El Jesús i Maria, a intermitències, ha tingut dues ocasions clares abans del descans, una d’elles de Samu. El Torredembarra, ben motivat des de la banda per Isaac Fernandez, tècnic conegut a les Terres de l’Ebre perquè va entrenar a la Rapitenca, Ascó i al Tortosa, s’ha defensat bé i ha jugat amb bona actitud.

A la represa, aviat, a la sortida d’un córner, com en el darrer partit a casa dels roigiblancs, el conjunt visitant ha marcat. En aquest cas ha estat Genís Cañas, del Torredembarra. Amb el 0-2, el J. i Maria, amb orgull, ha reaccionat i Taranilla ha marcat l’1-2. Amb més coratge que encert, els locals han assetjat al seu rival i han creat nombroses ocasions que el veterà porter torrenc, Òscar Ambrós, ha evitat. El partit ha estat més obert a la represa i el Torredembarra ha tingut diverses opcions de contra, però sense perill excepte una jugada que ha acabat amb una autorematada de Mauri que el porter local ha enviat a córner. El Jesús i Maria ha tingut més opcions.

Darrer partit de la lliga a l’Aube. El Jesús i Maria només ha sumat 3 punts de 15 després d’aquell partit fatídic amb el Vilanova, en el que es van esvair les opcions d’ascens.   

Autor: