El juí amb jurat popular a l’Audiència de Tarragona va condemnar El Bravo a 21 anys i mig de presó. No obstant això, el tribunal va deixar-lo en llibertat provisional per la dilació en el procediment judicial, i fins que el Suprem resolgués les qüestions presentades per la defensa. També pel ministeri fiscal, que demanava ampliar els agreujants i augmentar el temps d’internament. Ara, la sala ha confirmat la sentència prèvia i l’aplicació de la mesura de privació de llibertat.

Els fets van tindre lloc al 2010, quan l’home, acompanyat d’un altre atracador, van accedir a una entitat bancària de Cambrils i van amenaçar a punta de pistola els treballadors. Un tret va acabar amb la vida de la jove rapitenca Estela Calduch. L’altre suposat autor va ser detingut el juliol passat en una operació conjunta de quatre cossos policials de l’Estat. L’home està en presó provisional, a l’espera del juí.

https://www.youtube.com/watch?v=TkFTDBMzA2k

Periodista.