Allò més rellevant, el sentit de la pregunta, ja s’ha establert, tal i com es recull al Diari Oficial de la Generalitat. Segons ha fet arribar el consistori, la consulta tractarà d’esbrinar l’opinió de la gent sobre si els baixos de la zona del parc de Garbí deuen destinar-se a oci nocturn, a activitats diürnes o a dur a terme ambdues possibilitats. Concretament, la pregunta que es realitzarà és: “Quin tipus d’activitats creus més adequat desenvolupar als baixos del parc de Garbí?”. Al respecte, les tres possibles respostes seran: “Activitats d’oci nocturn, activitats diürnes, o un ús mixt de les dues anteriors”. La consulta només deixarà marcar amb una creu una de les tres opcions. 

Les dates previstes per tal que els veïns puguen emetre la seua opinió seran del 9 al 15 de maig. L’equip de govern habilitarà el departament de secretaria de l’ajuntament, la biblioteca municipal i l’oficina municipal per dur a terme les votacions. Així mateix, tots els cridat a votar seran els majors de 16 anys que consten empadronats al municipi. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.