Una delegació de la plataforma ha mostrat aquest divendres a Barcelona, i de forma molt visible, que finalment han aconseguit reunir 17.340 signatures reclamant un servei de transport sanitari digne a les Terres de l’Ebre. Les signatures volen mostrar la preocupació d’una important part de la població i reclamen al Síndic que intercedeixi en aquesta problemàtica.

La plataforma reclama que qualsevol ebrenc pugui tenir una ambulància a un màxim de deu minuts de distància, encara que visqui a una població petita. Les reclamacions en forma de signatures les han registrat a la seu del Síndic de Greuges, abans de reunir-se amb el seu responsable, Rafael Ribó.

Comença així un nou procés de diàleg entre plataforma i administració, amb un debat de fons al sí del Govern sobre la direcció que ha de prendre la gestió de la sanitat pública.

https://www.youtube.com/watch?v=lTQ5RDcs_g8&feature=youtu.be