Després de l’èxit del seu darrer espectacle Gràcies, Ovidi, en homenatge a l’alcoià Ovidi Montllor, ara Gaya, Prieto i Pellicer s’han aliat amb Laia Oliveras per reinterpretar un poeta contemporani català com Enric Cassasses. L’espectacle es diu Sense Pistola i arriba després de la publicació, a finals de l’any passat, d’un disc homònim.

El poeta s’ha mostrat molt satisfet del resultat final i n’ha destacat aspectes com la musicalitat que l’accent ebrenc d’Arturo Gaya ha aportat a la seua obra.

Un cop presentat a Barcelona, l’espectacle començarà en breu a girar per diferents escenaris dels país. Un petit tast de l’espectacle, en petit format, es podrà degustar el 18 de març a Tortosa dins dels actes de celebració del Dia Mundial de la Poesia.

https://www.youtube.com/watch?v=9Fl_7QK5hYQ&feature=youtu.be