La comarca també és la primera en producció de fruita dolça, uns 25 milions de quilos anuals. A la Ribera d’Ebre es genera el 80% de la fruita dolça de la província. “L’economia de la comarca es basava en l’agricultura de secà pura i dura i, mitjançant recs comunitaris, s’ha pogut traslladar i fer molta quantitat de fruita dolça. L’agrícola és un sector que tenim i estem potenciant i que ara mateix ens dóna peu a tot el que estem collint” explica el gerent del Grup Ebrefruit de Benissanet, Marc Piñol. “Per desgràcia, la Ribera d’Ebre no té massa coses més a fer. Tenim 2 indústries potencials aquí i, el demés, o et dediques a l’agricultura o hauràs de marxar. Sí que hi ha gent que marxa però continua quedant-se molta per treballar al camp, sobretot en l’agricultura de regadiu” remarca Piñol.
Poblacions com Benissanet, Miravet, Ginestar, Vinebre i la Torre de l’Espanyol centren la seua activitat en la producció de fruita dolça, sobretot en el cultiu del préssec i la cirera.