Fa uns dies que aquesta medalla llueix en un dels prestatges del magatzems de l’empresa Oli del Mar, al Parelló. És el guardó que aquests productors ebrencs s’han endut de Prodexpo, la fira sectorial d’alimentació i begudes russa, que s’ha celebrat a Moscou. Es tracta d’una fira de gran envergadura: hi han participat 1.986 empreses de 65 països. “Aquesta medalla significarà alguna cosa més que un augment de vendes. Ens posarà en el mapa, no només a l’oli, sinó a tots els productes alimentaris de qualitat de les Terres de l’Ebre”, ha explicat Sergi González, un dels cofundadors de l’empresa.

La varietat d’oli que ha entusiasmat el jurat és la morruda, dolça i afruitada. El premi és conseqüència d’un procés de producció acurat. Marc Blanco, responsable logístic d’Oli del Mar explica que “cada varietat d’olives té un moment òptim de maduració i nosaltres escollim aquest punt òptim i depsrés les passem pel molí de dots fases, amb mètodes avantguardistes”. Fa tres anys, l’empresa Oli del Mar ja va rebre el Premi Nacional de Disseny Liderpack, en reconeixement al millor envàs d’alimentació per la seva originalitat, la protecció i conservació del contingut.

https://www.youtube.com/watch?v=ZNTPCpHvziQ

Autor: