Fan un balanç positiu i destaquen que han disminuït els actes incívics als llocs on es van instal·lar les càmeres de videovigilància.

Des de juny i fins desembre es va sancionar econòmicament prop de cent persones per llençar brossa al contenidor erroni o per deixar bosses i altres objectes a la via pública. Fins ara les multes eren de 30 euros, però al 2016 s’incrementaran fins als 60 euros. S’elaborarà una escala segons la gravetat de les accions i cadascuna d’elles tindrà una tassa assignada.

Asseguren que encara hi ha molta feina a fer perquè enguany, en només dos mesos, els infractors ja són més de cinquanta. Per aquest motiu, han inclòs als pressupostos una partida per instal·lar 3 càmeres més a altres punts del municipi.

https://www.youtube.com/watch?v=3rpAd5r-5B0

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez