El CF Amposta va perdre per 0 a 1 contra  el Santboià, equip que lluita per jugar la lligueta d’ascens. Els de Sant Boi van sortir pressionant en atac des del primer minut i com ha resultat va provocar dues targetes gorgues en els defenses ampostins. El partit es va posar pitjor quan al quart d’hora l’àrbitre va xiular la pena màxima a favor dels visitants, però el porter ampostí, Guillem Pallisé, va encertar la direcció de la pilota i va aturar el xut. Aquesta jugada va donar alè els d’Albert Company que van recuperar possessió i poc abans del descans David Callarisa va llençar una falta que va fregar el pal de la porteria rival. Els barcelonins van anul·lar a l’home d’atac de l’Amposta,  Josep Becerra i ja ben entrada la segona meitat, una pèrdua de la pilota a la frontal de l’àrea del capità Gustavo va suposar el primer i únic gol del partit. Els ampostins van intentar empatar fins al darrer minut, però es va esgotar el temps i amb aquest resultat veuen perillar la permanència.

La Rapitenca va salvar un punt a casa contra el Vista Alegre. Un partit on els gols van aparèixer als darrers 11 minuts. Primer ho van fer els visitants amb un gol de Gilberto i poc després Sergi José va aconseguir el gol de l’empat per als rapitencs.

També va empatar el Jesús i Maria i ho va fer amb un rival directe, l’Igualada que a hores d’ara ocupa la quinta plaça amb 35 punts, els mateixos que els ebrencs que es troben en quarta posició.  Els locals van tindre nombroses accions de perill, però els roig-i-blancs van defensar tots els atacs de l’Igualada. El Jesús i Maria es va avançar als 4 minuts després de rematar un llançament de falta. A la segona meitat els locals van aconseguir el gol de l’empat quan faltava un quart d’hora per acabar el partit.

https://www.youtube.com/watch?v=yWmmSM9LinQ

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez