El torneig va comptar amb els millors tiradors d’esgrima de tot l’Estat Espanyol i Àngel Fabregat va ser un dels més destacats al disputar la final contra Pablo Alcarria. Tot i empatar a 14 el combat, Alcarria va aconseguir el triomf amb una gran acció en els darrers minuts. “A l’últim tocat vaig cometre un error i ell me va tocar també. L’experiència que té ell de més anys va ser clau”, va assegurar Fabregat.

Aquest va ser el tercer Torneig Nacional de Rànquing d’espasa, prova que se situa en el circuit estatal i, a la vegada és classificatòria per als Campionats d’Espanya absoluts. També va donar el tret de sortida a la preparatòria de la Selva del Camp com a subseu dels Jocs Mediterrani 2017 i que en els pròxims mesos acollirà diverses activitats relacionades amb l’esgrima.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez