Cremen bancals de senill al voltant de les basses del Delta per facilitar la nidificació

2018-03-04T17:29:58+00:00 14 de febrer de 2018|Societat| , |0 Comentaris

Els treballs permetran regenerar els camps de senill, una planta pareguda a la canya que creix prop de les basses. Aquesta espècie vegetal, pareguda al canyís, creix prop de les basses del Parc Natural del Delta i és un dels hàbitats de nidificació d’aus com els martinets i les polles. El creixement descontrolat dels senillars produeix la seva degradació per l’acumulació de restes orgàniques.

Amb les cremes controlades al febrer, la vegetació es regenera durant la primavera. A més, fent els treballs en aquesta època, no s’interfereix amb el període de nidificació de la majoria d’aus. En total, es preveu actuar en 130 ha de superfície, si la climatologia ho permet.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=F5vZSVoEmWk&feature=youtu.be

 

Comentaris
X
X