Tortosa ret un emotiu homenatge a Paco Sorolla per la seua tasca docent i dedicació al món del bàsquet

2018-03-04T21:41:37+00:00 26 de gener de 2018|Esports| , |0 Comentaris

Tota una vida dedicada al bàsquet que l’Ajuntament i excompanys han volgut reconèixer. L’organitzador de l’acte ha estat l’Institut Joanquim Bau que ha volgut posar en valor la impliació i la trajectòria docent de Sorolla al centre. En els parlaments han destacat la seua entrega per transmetre els valors de l’esport a tots els seus alumnes, així com la promoció del bàsquet. Els companys del centre li han fet entrega d’una samarreta commemorativa amb el seu nom.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha remarcat la implicació en l’àmbit esportiu i social del municipi, tot destacant que “Paco Sorolla sempre està disposat a col·laborar en tot”. A més, els excompanys d’equip de Sorolla no han volgut faltar a la cita i li han fet entrega d’una fotografia.

Han estat presents jugadors, entrenadors i la directiva del Club Bàsquet Cantaires de Tortosa. El primer equip ha disputat un partit d’exhibició amb els alumnes del Joaquim Bau i també s’ha fet  entrega d’un regal i reconeixement des del club amb emotius parlaments.

 

https://youtu.be/w-ePvk4CImk

 

 

 

Comentaris
X
X