Mor la regidora d’Urbanisme de Campredó en un xoc amb tres víctimes i un nadó ferit lleu a la C-12

2018-03-04T17:51:52+00:00 27 de novembre de 2017|Societat| ,|0 Comentaris

Segons informa el Servei Català de Trànsit, una furgoneta i un turisme van col·lidir frontalment per causes que s’investiguen. Com a conseqüència va morir la conductora del cotxe, A.D.M., de 28 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Tortosa així com un passatger posterior, M.B.S., de 35 anys, nacionalitat espanyola i amb veïnatge a la mateixa població. Al turisme viatjava també un menor com a ocupant posterior, que va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A més, en el sinistre també va resultar mort el conductor i únic ocupant de la furgoneta. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22.48 h i van activar cinc patrulles, set dotacions dels Bombers de la Generalat i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar l’equip de suport psicològic.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

Comentaris
X
X