Les Terres de l’Ebre es volen consolidar com a destinació de cicloturisme

2018-03-04T22:54:24+00:00 14 de novembre de 2017|Societat| , , , |Tags: |0 Comentaris

Una de les vies verdes més visitades per cicloturistes a França només té 40 quilòmetres. Té una similitud important amb les característiques de les vies verdes de les Terres de l’Ebre. Per aquesta raó i amb l’objectiu de potenciar el turisme amb bicicleta als més de 1000 quilòmetres de rutes diverses el Consell Comarcal del Baix Ebre a través del projecte Baix Ebre Avant ha impulsat amb empresaris del territori la creació de trenta nous productes i la publicació d’un mapa per consolidar l’oferta cicloturista al territori.

Basant-se amb el concepte de la terra de natura, d’art, de cultura i de bona gastronomia, aquest dossier posa a disposició dels cicloturistes un ventall de possibilitats que permet escollir entre la descoberta pausada del paisatge a les Vies Verdes o els camins i carreteres de baixa intensitat de trànsit.

Després d’una enquesta formulada a més de 90 empreses el 86% de les empreses basades en el turisme aposten per dipositar la confiança amb el cicloturista.

Un dels elements gràfics d’aquest projecte és el mapa que dibuixa totes les rutes i que Baix Ebre Avant ha preferit fer afegint-hi les altres tres comarques del territori per promocionar el turisme d’una manera més conceptual.

 

https://youtu.be/-oNjFakmZlA

 

 

Comentaris
X
X