El 33è descens de l’Ebre aplegarà més de 600 remers

2018-03-04T21:43:13+00:00 24 d'octubre de 2017|Esports| , , , |0 Comentaris

Aquesta aplegarà més de 600 regatistes de 12 clubs de Catalunya, Aragó, País Valencià, País Basc. En total, uns 12 clubs. La participació d’aquests regatistes, sumats als acompanyants, faran que prop d’unes 1.500 persones es desplacin al  territori durant tot el cap de setmana que es realitzen les diferents proves.

 

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Jose Maria Chavarría, ha destacat que la Cambra de Comerç ha d’estar al costat d’iniciatives que es realitzin al riu i que comportin una forta promoció turística pel territori. Aprofitant la prova esportiva més rellevant que es realitza al riu Ebre destaquen que és molt adient aquest ‘Trofeu Cambra de Comerç’, amb l’objectiu d’atreure a més clubs de Catalunya i de fora. Enguany com a novetat la gent que ho vulgui podrà seguir el descens del diumenge des del llagut, Lo Sirgador.

Per la seva part el president del Club Nàutic Amposta, Francisco Paz, ha detallat que el dissabte tindrà lloc la regata SRINT de 500 metres i el diumenge el DESCENS de 15,5 quilòmetres. En aquesta edició, es premiarà els 2 primers clubs que assoleixin la primera i segona posició del medaller. El club guanyador s’endurà un SKIFF i el segon, un parell de ‘Rems Concept’.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha REMARCAT que el vincle d’unió més important que tenen les dos ciutats com és el del riu Ebre, i amb una prova tan important com és la baixada Tortosa-Amposta, per part de l’Ajuntament d’Amposta així com del Club Nàutic Amposta tindrà tot el suport.

https://www.youtube.com/watch?v=F1dmvL6wpaQ

 

 

 

 

Comentaris
X
X