Un llibre coral descobreix la història i la gent de l’EMD de Jesús

2018-03-04T21:43:18+00:00 9 d'octubre de 2017|Cultura| , , |Tags: |0 Comentaris

L’acte de presentació del llibre va comptar amb la presència del diputat de la Diputació de Tarragona Lluís Soler; de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; del president de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús, Víctor Ferrando; i d’Agustí Agramunt, qui va parlar en nom dels autors de la publicació.

El llibre està dividit en cinc grans capítols: L’espai natural i la biosfera de JesúsL’espai històric i econòmic de JesúsL’espai polític i urbà de JesúsEl poble, la cultura i la seva gent i Rutes per conèixer Jesús. A partir de la seva realitat geogràfica, paisatgística, històrica, cultural i social, la publicació fa un retrat precís d’aquest nucli amb identitat pròpia de la comarca del Baix Ebre.

Les guies que publica la Diputació de Tarragona posen a l’abast de tothom un treball amb valuosa informació sobre la realitat i l’evolució de les diferents poblacions des de la perspectiva geogràfica, històrica, econòmica, cultural i social. Fins l’actualitat, s’han editat un total de 35 guies, disponibles a través de la Biblioteca Virtual Ramon Berenguer IV (RBIV)http://www.dipta.cat/RBIV/guies-de-poblacions on es poden adquirir on-line o bé consultar directament aquelles que es troben completament digitalitzades.

La guia, editada per la Diputació de Tarragona, forma part de les publicacions que es troben a l’abast de tothom a través de la Biblioteca Virtual Ramon Berenguer IV (RBIV).

 https://www.youtube.com/watch?v=x0DWosp8-E4&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=x0DWosp8-E4&feature=youtu.be

Comentaris
X
X