Una “Via Blava” que va de la terra de l’arròs a la terra del vi navegant per l’Ebre

2018-03-01T06:58:09+00:00 5 de juliol de 2017|Economia| , |0 Comentaris

La programació d’aquesta jornada inclou la sortida des del port esportiu de Riumar, a Deltebre, amb navegació fluvial fins a Tortosa. Un cop desembarcats, es farà una visita guiada a la Festa del Renaixement, que es trobarà en el punt àlgid de la seva 22a edició, per a continuar fins al Pinell de Brai per a realitzar una visita guiada a la Catedral del Vi, incloent un tast de vins de la DO Terra Alta. Finalment, es dinarà al restaurant Villa Retiro, a Xerta.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa, Josep Monclús, acompanyat per representants de l’Ajuntament de Deltebre, del Club Nàutic Riumar de Deltebre, de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, i de l’IDECE (Institut pel Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre), ha fet la presentació d’aquesta tercera edició de la Via Blava, remarcant que “aquesta atracció turística no es podria fer sense la implicació de diferents administracions, entitats i persones”, i valorant com a d’excepcional interès el maridatge que es fa entre dos dels atractius gastronómics i turístics del territori ebrenc, l’arròs i el vi, en una jornada que té al riu com a eix vertebrador. La tercera edició de la Via Blava té com a col·laboradors l’Ajuntament de Tortosa, l’Ajuntament de Deltebre, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, el Club de Rem Tortosa, l’IDECE, l’Hotel Restaurant Villa Retiro de Xerta, i de la companyia d’assegurances Metromar.

La navegació fluvial riu amunt durarà entre dos hores i dos hores i mitja, i per a totes aquelles persones que no disposen d’embarcació pròpia, s’habilitarà un procediment de reubicació en altres embarcacions que disposen de places lliures. Per a més informació al respecte d’aquesta activitat, i per a realitzar les reserves, es pot trucar als telèfons del Club Nàutic Riumar (977 470 618 / 619 196 707).

https://www.youtube.com/watch?v=h9V96AXwGmU

Comentaris
X
X