80% d’ocupació turística per Setmana Santa a l’Ebre

2018-03-04T20:28:35+00:00 7 d'abril de 2017|Economia| |Tags: |0 Comentaris

A Barcelona i la costa metropolitana els allotjaments confien en fregar el ple, mentre que les cases de turisme rural de les comarques gironines, l’Ebre i la Catalunya Central ja tenen reservat el 90% de les places.

L’endarreriment de les vacances de Setmana Santa fins mitjan mes d’abril i l’acumulació de diferents esdeveniments esportius al voltant d’aquestes dates permet els hotelers de la Costa Daurada albirar amb optimisme l’ocupació turística durant aquest període festiu i esbossar una projecció positiva per a la pròxima temporada d’estiu. La setantena d’establiments de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda que obriran portes aquesta Setmana Santa tenen ja un 75% de les places reservades entre Dijous Sant i Diumenge de Pasqua. Segons el president dels hotelers, Xavier Roig, la previsió és arribar al ple gairebé total durant aquests dies si el bon temps acompanya. 

Amb les reserves registrades per l‘Associació de Turisme Rural de les Terres de l’Ebre (Aturebre), les cases de pagès del delta de l’Ebre i pràcticament també les de l’interior, podran penjar el cartell de complert entre Dijous Sant i Dilluns de Pasqua. La primera part de la setmana, però, només preveuen omplir la meitat de les places.

https://www.youtube.com/watch?v=QB9mbwfrJWE

Comentaris
X
X