Roquetes viurà el pròxim dissabte 5 d’octubre la primera edició del GastroCaça Roquetes, un esdeveniment gastronòmic de demostració de cuina en directe de carn de caça, a càrrec de reconeguts xefs del panorama nacional. L’acte tindrà lloc a partir de les 09.45 hores al Casal de la Ravaleta, i estarà obert tant als restauradors locals, com al públic en general. A més, també es podrà seguir via streaming a través del canal de YouTube d’Antena Caro.
Un cartell d’autèntic luxe
El certamen comptarà amb un autèntic cartell de luxe. El xef Fran López (Restaurant Villa Retiro, Xerta), amb una Estrella Michelin, serà l’encarregat d’engegar els fogons amb un plat que tindrà l’ànec del Delta de l’Ebre com a protagonista. Tot seguit, el també Estrella Michelin Rafel Múria (Restaurant Quatre Molins, Cornudella de Montsant) cuinarà una llebre a la Royal. Eli Farrero (Restaurant El Ventador, Barruera) agafarà el relleu per preparar un rostit de cabirol del Pallars. Per últim, Albert Boronat (Colmado, Llívia) rematarà la matinal de cuina preparant un paté en cru de senglar de la Cerdanya.