La Policia Local de Tortosa ha desmantellat, este divendres 23 de setembre, una plantació de marihuana que es trobava oculta en una finca agrícola a la partida de Sant Llàtzer. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents han pogut localitzar la plantació i comissar les plantes de cànnabis, que presentaven un estat de creixement avançat. La Policia Local hi ha trobat 25 plantes, amb un pes total de 140 kg. Les investigacions segueixen en marxa per a identificar les persones responsables de la plantació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.