L’Ajuntament de Tortosa talla la circulació del primer tram del Passeig de Joan Moreira en el marc de la Setmana de la Mobilitat a la ciutat, Setmana Europea de la Mobilitat a tot el continent.

Ho ha fet només aquest dijous al matí, i la via ha quedat lliure per a la circulació de bicicletes. Els alumnes de sisè de primària de fins a quatre centres han aprofitat la jornada per a pedalar-hi i aprendre hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Una iniciativa que, generalment, ha satisfet els veïns i veïnes de Voraparc. Alguns, fins i tot, han apuntat a Canal Terres de l’Ebre que els hi agradaria que el carrer fos exclusiu de vianants tot l’any, i també, altres de Tortosa.

Les activitats en el marc de la Setmana de la Mobilitat de Tortosa s’allargaran fins a finals de setmana amb, per exemple, ‘pequeagents’, una acció on les escoles acompanyaran la Policia Local per tal de conèixer les normes de circulació.

Autor: