Juani Piñana, representant de l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla (ADELA), i Anna Miralles, representant de la Terra Alta, van ser les dos ebrenques reconegudes en la festa anual de l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria (AEHT) que es va celebrar anit al restaurant La Boella de la Canonja. A la festa, que feia tres anys que no es celebrava, també van tindre protagonisme dos dels cuiners estrella Michelin i Sol Repsol, Jeroni Castell i Fran López, ja que formen part de la Comissió d’Experts d,aquesta associació.
L’AEHT representa a 130 hotels, la gran majoria de l’àrea de la Costa Daurada (Salou, Vilaseca, Cambrils, Tarragona, Reus i Valles). La festa va estar presidida pel conseller d,Empresa, Roger Torrent. També hi va assistir la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Mercè Csmí, i la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, i el gerent de la Cambra de Comerç a Tortosa, Francesc Minguell. Com a ‘partners’ d’aquesta patronal provincial també constaven el Grup Balfegó, congelats Lluís, Pymeralia i Bayo Arrossaires del delta de l’Ebre.