Després de dos anys de pandèmia, Tortosa ha tornat a incrementar el flux de visitants i turistes durant l’estiu. Des de la regidoria de Promoció Econòmica i de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa han fet un balanç molt positiu de l’impacte econòmic que està tenint la ciutat durant aquest estiu. Així ho ha afirmat el regidor Sisco Pepió al programa d’aquesta casa, l’Illa dels Flamencs.

L’Ajuntament de Tortosa ha organitzat diverses activitats durant l’estiu perquè els visitants, a més de poder visitar el conjunt monumental, patrimonial i històric de la ciutat, també trobi moment d’oci per a gaudir amb amics o familiars. Algunes d’aquestes activitats o festivitats són el Renaixement, una de les festes que deixa un balanç econòmic molt positiu, la mostra de jazz, els concerts de tributs o el festival Proto2.

No només això, sinó que des de finals d’estiu i fins a la campanya de Nadal a Tortosa es podrà gaudir d’activitats com el festival de cinema turístic Terres Festival, que es farà al setembre. A l’octubre se celebrarà el ja tradicional Ebre Beer i al novembre els tortosins i tortosines podran degustar les tapes dels bars i restaurants gràcies al Va de Tapes.

Per a dinamitzar el comerç tortosí, el consistori també aposta per la campanya Bons Tortosa que, aquest any, es durà a terme de l’1 al 31 d’octubre. Una iniciativa que vol impulsar el comerç a través de bons de descompte bescanviables en alguns comerços tortosins. Així, l’Ajuntament de Tortosa intenta que durant tot l’any hi hagi una sèrie d’activitats que dinamitzen la ciutat i que tinguin un retorn econòmic.

Autor: