Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta van detenir el passat 9 d’agost un home de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. El passat 22 de juliol els Mossos d’Esquadra van rebre una denúncia en què una empresa de servei d’aigües informava que en un pou d’aigua, ubicat a la localitat de La Ràpita, havia patit el robatori de diversa maquinària.

El magatzem on està ubicat el pou presentava dos finestres trencades i de l’interior havien sostret tres bombes d’aigua, cablejat i altres accessoris valorats en uns 17.000 euros. Arran d’esta denúncia, agents de la Unitat d’Investigació d’Amposta van iniciar una sèrie d’indagacions que van permetre determinar la presumpta autoria del robatori. El agents van detenir ahir el presumpte lladre, el qual ja tenia antecedents per delictes contra el patrimoni. El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta i s’ha decretat la seua llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.